Over ons

Voordeligzout richt zich op de verkoop van Regeneratiezout en ontkalkingsapparatuur aan zowel de particuliere als de zakelijke markt. Sinds 2020 zijn wij gevestigd in een bedrijfspand het Drentse poort 26A in Nieuw-Buinen.  Hier is een showroom aanwezig waar wij u graag adviseren over waterontharders en aanverwante producten.

Je zou ons een jong bedrijf (start 2020) kunnen noemen, toch is er flink wat ervaring aanwezig in ons team! 

Hoe het begon in 2020

Ondanks dat voordeligzout is opgericht in 2020 door Herman Halm en Daphne Bontjer is dit niet het begin. Het begon tien jaar eerder bij de start van Halmtech installatietechniek. Herman Halm merkte tijdens zijn werkzaamheden als installateur dat er steeds meer vraag komt naar waterontharders. Naast het plaatsen en onderhouden van de waterontharders is er ook zout nodig om het waterontharder te kunnen regenereren. Om het regeneratiezout voordelig voor onze klanten neer te kunnen zetten hebben we de pagina voordeligzout.nl opgericht. Voordelig regeneratiezout voor iedereen!

Coronavirus

Onze kantoor/showroom is op dit moment gesloten.
Wel kunt u telefonisch, via WhatsApp of per e-mail contact met ons opnemen voor vragen en/of advies.
Daarnaast kunt u via onze webshop gewoon uw bestellingen plaatsen. Houdt u er wel rekening mee dat de levering iets langer kan duren i.v.m. drukte bij pakketdiensten.